Poslovanje

Kumal S d.o.o.

Kumal S je privatna kompanija osnovana 2004. godine, koja posluje u sastavu Kufner grupe, a osnovna djelatnost je proizvodnja ekspandiranog polistirena (EPS-a) i sendvič termoizolacijskih panela.

Od 2008. godine uz proizvodnju EPS-a Kumal stavlja naglasak na proizvodnju sendvič termoizolacijskih panela s ispunom od EPS-a i kamene vune. Kumal S je sa svojim brandom Kumalit sendvič panela jedan od rijetkih domaćih proizvođača sendvič panela, gdje su zaposleni hrvatski radnici i hrvatski stručnjaci.

EPS se u Kumalovim tvornicama proizvodi pridržavajući se europskih standarda i kategorizacije proizvoda što je potvrdio i Institut građevinarstva Hrvatske, a to znači da kupci mogu računati na vrhunsku kvalitetu EPS-a u izolaciji fasada, podova, krovova i u ostalim primjenama.

Zaposlenici

Zaposlenici su jedan od najvažnijih elemenata svake poslovne organizacije. Oni predstavljaju resurs koji omogućuje pokretanje i korištenje svih ostalih resursa organizacije. Zbog toga se Kumal brine o poticajnom radnom okruženju. Osiguravamo odgovarajuće uvjete rada u kojima naši zaposlenici mogu pronaći priliku za svoj profesionalni i osobni razvoj.

Kao proizvođač visokokvalitetnih proizvoda od EPS-a na tržištu moramo biti u skladu s trendovima i usmjereni na promjene i razvoj. Svjesni smo činjenice da samo sa širokim spektrom znanja možemo osigurati kontinuirani razvoj i stabilnost naše organizacije. Zbog toga je razvoj zaposlenika ključna strateška smjernica i vrijednost kojom se vodimo u našem poslovanju.

Kontrola kvalitete proizvoda

HRN EN 13 163

Neprekidna kontrola kvalitete proizvoda provodi se u Kumalovom laboratoriju. Svojstva SIMAPOR EPS-a sukladna su zahtjevima hrvatskih normi (HRN EN 13163) preuzetim od europskih harmoniziranih normi prema načelima europskog usklađivanja tehničkog zakonodavstva. Kumalov SIMAPOR ispunjava sve zahtjeve tržišta Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i svih zemalja EU.

Scroll to Top
Povratak na vrh