Kolačići

Pravila o korištenju kolačića

Kako bi održavali web stranicu i osigurali da njezine funkcionalnosti budu na očekivanoj razini, KUMAL S d.o.o. koristi tehnologiju poznatu kao “kolačići”. Kolačići su male datoteke koje šaljemo na vaše računalo i možemo im kasnije pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni. Zahvaljujući kolačićima možete bez poteškoća pretraživati naše stranice. Kolačići nam pokazuju ono što zanima vas i druge posjetitelje naše web stranice, što će nam pomoći da ju poboljšamo.

Na koji način koristimo kolačiće

Web stranica www.kumal.hr koristi kolačiće za nekoliko svrha, ponajprije za poboljšanje performansi prikazivanja sadržaja i ostvarivanje kontakta s posjetiteljem web stranice. U nastavku se nalazi popis svih kolačića koji se koriste, razina kolačića, upotreba i istek kolačića.

NAZIVRAZINAUPOTREBAISTEK
mailchimp_landing_site2Koristi se za statističke svrhe.1 mjesec
_lscache_vary2Koristi se za sprečavanje podmemoriranih stranica.2 dana
wordpress_logged_in_*1Koristi se kako bi korisnici ostali prijavljeni.Sesija
wordpress_test_cookie2Koristi se za provjeru korištenja kolačića.Sesija
cookie_notice_accepted2Koristi se za provjeru smještanja kolačića.Sesija
wp-settings-*2Koristi se za pohranu korisničkih postavki.Sesija
wordpress_sec_*1Koristi se za zaštitu od hakera, pohranjuje podatke o računu.15 dana

Preglednički kolačići

Da bi korisnik posjetio našu web stranicu, mora koristiti neki od internetskih preglednika (Chrome, Edge, Mozilla i sl.), ako neki od tih preglednika koristi kolačiće moramo napomenuti da voditelj obrade KUMAL S d.o.o. nema uvid u te podatke te ukoliko želite više informacija o istima morati ćete kontaktirati službu preglednika kojeg koristite.

Kontrola kolačića

Kolačiće možete kontrolirati i/ili izbrisati prema želji. Možete izbrisati sve kolačiće koji su već pohranjeni na računalu, a postavke većine preglednika omogućuju blokiranje pohrane kolačića. Ako blokirate kolačiće, možda ćete pri svakom posjetu web-mjestu morati ručno prilagođivati neke željene postavke, a određene usluge i funkcije možda neće biti dostupne.

Brisanje kolačića

Većina kolačića lako se može obrisati, no napominjemo Vam kako bi brisanje ili blokiranje svih kolačića moglo imati negativan utjecaj na korištenje stranice. Odlučite li se ipak obrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika za pomoć).

Scroll to Top
Povratak na vrh